Zendesk 20/20

Morten Primdahl

Morten Primdahl
Hør Morten Primdahls speak: Langelinie – 13. juni 2019

Verden har ændret sig radikalt siden Zendesk gik i luften for kun 12 år siden. Dengang var kundeservice ikke en ægte prioritet, smart phones og cloud løsninger eksisterede knap nok og landskabet for teknologi og startups var ikke eksisterende i forhold til i dag.

Den udvikling vi har været igennem har skabt teknologi, der har resulteret i mere bevidste og handlekraftige forbrugere, og et deraf følgende voksende behov, for at virksomheder får fokus på de relationer, de har mulighed for at opbygge til deres kunder.

Udviklingen i både teknologi og verdensanskuelse har skabt grobund for en ny generation af virksomheder. Stærkt hjulpet på vej af bagklogskabens klare lys giver Morten sit bud på, hvad Zendesk gjorde specielt godt, hvad der var god timing (eller rent held om man vil) og hvad man kan lære af den rejse, de har været på.

Om Morten Primdahl

Co-founder Zendesk

Zendesk

Morten har som en af de tre stiftere af softwarevirksomheden Zendesk, der har specialiseret sig i automatisering af kundeservice, taget rejsen fra nul til en virksomhed med hovedkvarter i San Francisco, langt over 100.000 betalende kunder, en børsnotering i New York og kontorer verden over.

I sin funktion som Zendesks oprindelige CTO har Morten stået for design, opbygning og skalering af store dele af produktet samt udarbejdet grundlaget for den kultur og de principper, der ligger til grund for Zendesks globale udviklingsafdeling.

Han er efter 7 år i Californien tilbage på dansk jord.

Tilbage til oversigten