New Ways of Working

Louise Opprud Jakobsen

Louise Oprudd
Hør Louise Opprud Jakobsens speak: Aarhus

Hvordan arbejder tech-frontløberne i Silicon Valley anno 2018 og frem, for at højne kreativiteten, innovationsevnen og performance i deres virksomheder?

Vi tager et kig ind bag facaderne hos verdens mest innovative virksomheder, for at få indsigter og erfaringer fra nøglepersoner i bl.a. Pixar, Airbnb, Facebook og Dropbox. Som et væsentligt karaktertræk bruges nyeste hjerneforskning som et omdrejningspunkt for de nye måder at arbejde på – og indrette virksomheden på. Forvent et overblik over nyeste tendenser, erfaringer og metoder, du kan lade dig inspirere af til din og dine medarbejderes hverdag.

Om Louise Opprud Jakobsen

Innovatør, Hjerneforsker og fremtidsforsker

New Ways of Working

Louise har de sidste 10 år været tæt på verdens mest innovative virksomheder, når hun i Sillicon Valley har udforsket, hvordan den digitale DNA hos pionervirksomheder ser ud. Louise har arbejdet med innovation og kreativitet på tværs af nogle af Skandinaviens største virksomheder – og holder et skarpt overblik over fremtidens måde at arbejde på influeret af kunstig intelligens og automatisering.

Louise har arbejdet for Udenrigsministeriet i Palo Alto, 8,5 år som kreativ chef for Innovation Lab og har i dag virksomheden New Ways of Working.

Tilbage til oversigten