Video, Video, Video

Keld Reinicke

keld reinicke
Hør Keld Reinickes speak: Aarhus – 26. juni 2019 Privat: Langelinie (slettes)

Det kan virke uoverskueligt at holde sig opdateret på nye videoformater og trænge igennem i den digitale larm. Virksomhederne skal både være til stede i nuet og være klar til at agere på forandringer i målgruppen, samfundet og nye medier. Så hvad betyder det for dig og din virksomhed i fremtiden?

Keld Reinicke deler ud af sin omfattende erfaring fra branchen og fremhæver de vigtigste indsigter i den digitale transformation, vi alle står midt i. Fx har de forskellige generationer meget forskelligt medieforbrug, som det er afgørende at forstå og kunne navigere i.

Glæd dig til masser af inspiration i et indlæg om dansk og udenlandsk medieindhold – som giver både indblik og overblik.

 

Om Keld Reinicke

Chairman og Media Adviser

Freelance Media Adviser

Keld Reinicke var med under opstarten af DR2, TV2 ZULU, TV2 Charlie og var i flere år programchef på TV2. Han har udviklet en lang række prisvindende og populære tv-formater,

Keld er i dag freelance media adviser og arbejder med strategisk udvikling inden for digitalt indhold med flere af de største danske og skandinaviske tele & medievirksomheder , samt NGO’er. Derudover er han løbende executive producer på flere konkrete danske og udenlandske digitale produktioner, bl.a. for Carlsberg.

Tilbage til oversigten