Digital innovation i traditionelle rammer

Jan Gubi Wichmann

Jan Gubi Wichmann
Hør Jan Gubi Wichmanns speak: Langelinie – 13. juni 2019 Aarhus – 26. juni 2019

Verdens første intelligente håndbold

2018 bød på et stort skridt fremad for håndboldens digitale fremtid, da SELECT Sport introducerede Ultimate iBall – en intelligent håndbold, der tracker og distribuerer data i realtid til TV og digitale kanaler.

Bolden bringer tilskuerne helt tæt på spillet og spillerne, både i hallen og hjemme fra sofaen.

Hør hvordan de digitale indsigter fra den nye håndbold er vigtige, strategiske elementer i udviklingen og synligheden af tophåndbold for spillere, sporten og arrangører, og hvorfor innovation er en af byggestenene for SELECT som virksomhed.

Om Jan Gubi Wichmann

Marketingchef

Select Sport

Jan er marketingchef hos SELECT Sport med ansvar for marketingaktiviteter i Skandinavien, Frankring, USA og Tyskland. Han har solid erfaring med marketing, digitale og kreative koncepter fra mode- og livsstilsbranchen fra ECCO, Bestseller, AAGAARD m.fl. hvor han har haft forskellige positioner, som marketingchef, kampagnechef, kreativ chef, grafisk designer og har haft ansvaret for mange strategiske projekter.

Select Sport er en af verdens førende boldproducenter. Virksomheden blev grundlagt i 1947 af den danske fodboldlandsholds-målmand, Eigil Nielsen, der er ophavsmanden bag en af fodboldhistoriens største revolutioner: Boldkonstruktionen med 32 felter. I dag består produktudvalget af alt inden for sportsudstyr og tøj til fodbold, håndbold og futsal.

Tilbage til oversigten