Er kunstig intelligens fra Silicon Valley?

Jacob Knobel

Jacob Knobel
Hør Jacob Knobels speak: Aarhus – 26. juni 2019

Sådan kan danske virksomheder være med

Jacob Knobel har på under 10 år bygget to selskaber, der kæmper mod duoplet Google og Facebook. Han giver i dette indlæg sit syn på, hvordan amerikanske teknologigiganter omfavner den kunstige intelligens, hvad deres langsigtede plan er med kunstig intelligens, og endnu vigtigere hvordan danske selskaber skal forholde sig hertil for at være konkurrencedygtige både lokalt og internationalt.

Han vil også berøre de etiske overvejelser, som alle selskaber der vil arbejde med arbejde med kunstig intelligens skal kunne navigere i en nær fremtid.

 

Om Jacob Knobel

Stifter af Datapult AI Consultancy

Datapult AI Consultancy

Jacob Knobel solgte sit første teknologiselskab i en alder af 28 år og har vundet utallige priser herunder Forbes 30 Under 30. I dag driver han AI-konsulentfirmaet Datapult AI Consultancy og er rådgiver for flere danske virksomheder, statslige organer og politikere, der arbejder for etisk og strategisk tilpasning af AI i Danmark.

Jacob er med til at forme, hvordan virksomheder og regeringer bygger en verden med kunstig intelligens ved at kombinere sin baggrund i teoretisk matematik og kommerciel forståelse af data. Efter at have udnyttet mere end 50 kunstige intelligenser på tværs af mange brancher, taler Jacob med autoritet om AI’s indflydelse.

Tilbage til oversigten