Hvorfor hører PIM og eCommerce altid sammen?

Tonny Chr. Greiner

Tonny Christian Greiner
Hør Tonny Chr. Greiners speak: Langelinie (slettes) Aarhus – 26. juni 2019

Al forskning viser, at gode og engagerende produktbeskrivelser giver en stor konkurrencemæssig fordel. Stærke produkttekster og beriget data kan give dig færre returvarer, højere mersalg, enklere interne arbejdsgange. Desuden giver det dine kunder en bedre og mere ensartet oplevelse på tværs af kanaler.

Anskaffelse og integration af både et PIM- og eCommerce system kan dog være en bekostelig affære. Det har Dynamicweb gjort noget ved og lavet både PIM og eCommerce i samme platform. I oplægget fortæller Tonny og Jakob om, hvorfor PIM og eCommerce altid hører sammen uden at det koster en bondegård.

 

Om Tonny Chr. Greiner

Country Manager

Dynamicweb A/S

Med en bred erfaring indenfor kædedrift og Microsoft Dynamics NAV er Tonny Greiner en god ven at have ved sin side, når der skal etableres web-løsninger med omnichannel management for øje. Dynamicweb-platformen er det helt optimale værktøj at implementere i NAV og AX for at få fuldt udbytte af e-handelspotentialet.

Tonny er Dynamicwebs Country Manager og aktiv deltager i netværk omkring e-handel. Tonny indtager scenen sammen med Partner Account Manager Jacob Johnsen også fra Dynamicweb.

Tilbage til oversigten