DATA i business - en Guds gave eller en Fandens plage

Stine Bosse

Stine Bosse
Hør Stine Bosses speak: Langelinie – 13. juni 2019

Stine Bosse giver i kraft af sin post som formand for TechDK Kommissionen sit syn, på hvorfor vi SKAL være optaget af persondata?

Med et ledelsesmæssigt udgangspunkt og med såvel personlige og politiske overvejelser, vil Stine i dette indlæg komme ind på de demokratiske udfordringer som blandt andet tech-mastodonternes opsamling af data skaber i disse år.

Stine har også en holdning til, hvad det betyder for vores samfund, og hvordan vi bør forholde os til denne nye digitale virkelighed.

Om Stine Bosse

Bestyrelsesformand

Stine Bosse er en dansk forretningskvinde med en global tankegang. Hun er kendetegnet ved sin dedikation til ambitiøse virksomhedsmål, vækst og bæredygtighed og de bemærkelsesværdige resultater, hun har opnået gennem stærkt lederskab, klare styreformer og effektive turnarounds.

I dag arbejder Stine Bosse på fuld tid som bestyrelsesmedlem i internationalt orienterede virksomheder. Hun fungerer som bestyrelsesmedlem i Allianz, Assistansbolaget AB og som formand for BankNordik, Tele Greenland og Nunaoil. I januar 2019 er Stine Bosse blevet formand for TechDK Kommissionen, nedsat af DJØF.
Desuden er Stine Bosse formand for Europabevægelsen og PlanBørnefonden.

Tilbage til oversigten