Hvordan undgår du bedst de handicappede kunder?

Stein Erik Skotkjerra

Stein Erik Skotjerra
Hør Stein Erik Skotkjerras speak: Aarhus – 26. juni 2019

I en tid hvor alle ønsker at maksimere sin indtjening, er det ironisk at mange faktisk stadig udelukker potentielle kundegrupper, som møder diverse udfordringer i deres digitale adfærd. En global undersøgelse viser, at købekraften hos disse udgør ca. 7 trillioner dollars globalt – vil du ikke ønske en større bid af denne kage?

Stein Erik vil med konkrete eksempler vise, hvordan man effektivt undgår, at de mest besværlige kundegrupper besøger ens website, når de faktisk søger informationer og/eller er klar til at købe produkter og ydelser.

Om Stein Erik Skotkjerra

Global Head of Accessibility Relations

Siteimprove A/S

Stein Erik har 15+ års erfaring med digital tilgængelighed og hjælpemiddelteknologi og er en international anerkendt digital tilgængelighedsspecialist og foredragsholder. Han har blandt andet deltaget i ekspertpanel på FNs årlige globale konference om FNs handicapkonvention i New York.

Han har dedikeret sit voksne liv til at fremme, uddanne og advokere for en mere tilgængelig digital verden og har derfor deltaget i en række forsknings- og udviklingsprojekter inden for digital tilgængelighed. Han er også aktiv i W3Cs arbejdsgruppe for tilgængelighedsretningslinjer (Accessibility Guidelines Working Group) med fokus på harmonisering og udvikling af tilgængelighedsstandarder.

https://www.linkedin.com/in/skotkjerra/

Tilbage til oversigten