Payment trends – drivers in the future of payments

Mette Munck Bertelsen

Mette Munck Berthelsen
Hør Mette Munck Bertelsens speak: Langelinie – 13. juni 2019 Aarhus – 26. juni 2019

Ændringer i forbrugeradfærd, virksomheders tiltagende fokus på at forbedre den digitale kundeoplevelse, nye teknologier som biometri, internet of things og nye betalingsløsninger fra internationale virksomheder som f.eks. Apple, sætter fokus på innovation i betalingsindustrien som aldrig før. Betalinger er et nøgleelement for succes i nye digitale kundeopleverser og udfordrer både onlinehandel og den fysiske verden.
Mette vil fortælle om de trends, der påvirker betalingsverden og om nogle af de eksperimenter, som Nets har lavet for at teste forbrugerens holdninger til nye måder at betale på.

Om Mette Munck Bertelsen

Innovation Director

Nets A/S

Mette Munck Bertelsen fokuserer på innovation i betalingsindustrien, og arbejder sammen med Nets kunder og partnere på at forbedre brugeroplevelsen i betalingsøjeblikket. Hun har med mere end 10 års erfaring været med til at sætte sit præg på flere af Nets digitale forbrugerløsninger i Danmark,. Blandt andet det kontaktløse Dankort, mobile betalinger og e-Boks. Udover Nets og Danske Bank har Mette arbejdet i internationale virksomheder som Accenture og Microsoft og fokuserer bredt på innovation inden for den digitale købsoplevelse.

Tilbage til oversigten