Vi bygger din webshop på 30 min.

Martin Sandvad

Martin Sandvad
Hør Martin Sandvads speak: Aarhus Langelinie

Det bør ikke kunne lade sig gøre, men på dette indlæg vil vi (LIVE!) vise, hvordan du kan bygge en super skalérbar webshop på 30 min. uden behov for hverken ekstern assistance eller tekniske færdigheder.

Konceptet, som vi kalder “Uccelerate”, er en ny commerce accelerator til Ucommerce og Umbraco, der giver dig mulighed for at være ægte out-of-the-box, integrationsparat og skalérbar på samme tid.

I Ucommerce tror vi på Content & Commerce – altså at der skal mere end bare en pris og et billede til at bygge et brand og en købsoplevelse op online. Uccelerate giver dig muligheden for at opbygge dit indhold og dine produkter på en helt ny måde – og give dine kunder en fantastisk brand- og købsoplevelse.

Og du styrer det hele selv!

Dette indlæg er 95% hands-on og stort set strippet for kedelige PowerPoint slides.

Om Martin Sandvad

Partner & CCO

Ucommerce

I rollen som CCO for Ucommerce har Martin det overordnede kommercielle ansvar for Ucommerce, som nu er vokset til en global virksomhed med kontorer i Australien, UK og USA udover hovedkontoret i Aarhus. Det har givet mulighed for at drage inspiration fra mange forskellige projekter over hele verden og samle dem ned i et produkt.

Martin har en forkærlighed for, at brugervenligheden i skabelsen af websitet bliver prioriteret højt og stiller spørgsmålet: Hvor gode er vi egentlig til det der med e-handel? Kunne vi blive bedre? Jeg tror godt, I kender svaret…

Tilbage til oversigten