Hvordan bliver man byggebranchens Too Good To Go

Jan Rohde

Er pris det eneste parameter, når der købes byggematerialer eller har bæredygtighed en betydning? Kan man klare sig uden online salg i byggebranchen, er track and trace kun et krav fra privatkunder, stiller B2B kunderne andre krav end B2C, og bliver der ved med at være så lige så mange analoge kunder i byggebranchen?

I oplægget fortæller Jan om idégrundlaget bag platformen ProffOutlet.com, der sælger helt nye overskydende byggematerialer fra anerkendte grossister, byggemarkeder og producenter. Han fortæller, hvordan ProffOutlet.com er blevet byggebranchens Too Good To Go ved at udvikle en platform, der giver sælger af de overskydende byggematerialer mulighed for automatisk at sætte de varer til salg, som de har for mange af på lager. Uanset hvor stort et lager – en milliard eller en million – sælgeren har, så kræver det nye salgskanaler, IT-integration og udvikling i en branche hvor kundernes, både virksomheder, offentlige og privates, online handel er eksploderet de sidste år, og hvor de velkendte salgskanaler gennemgår store forandringer og nye kommer til.

Hør hvordan man kan forene de enorme markedsmæssige muligheder, der ligger i krydsfeltet mellem bæredygtighed og digitalisering – i en generelt konservativ branche.

Om Jan Rohde

Direktør og stifter

ProffOutlet.com

Jan har arbejdet indenfor byggebranchen i 25 år, heraf en årrække arbejdet med nedbringelse af lagre med overskydende byggematerialer. Han kender byggebranchen indefra først som elektriker og senere som ingeniør efterfulgt af en HD(O). Han har tidligere haft ledende stillinger hos handelsvirksomheden Solar og installationsvirksomheden EL:CON.

Pga. sin erfaring ved Jan hvor ressourcekrævende en opgave, det er for en virksomhed at holde fokus på og koordinere salget af de overskydende varer, hvor både medarbejdere fra produktudvælgelse, indkøb, logistik, salg og ledelsen er involveret. Det er erfaringer herfra, der er idégrundlaget for stiftelsen af ProffOutlet.com.

 

 

Tilbage til oversigten