Klar til fremtidens benhårde konkurrence?

Ivan Jæger Christiansen

Ivan Jaeger
Hør Ivan Jæger Christiansens speak: Aarhus – 26. juni 2019 Langelinie (slettes)

Konkurrencen online er vildere end nogensinde før. Indtjeningsmarginerne er under konstant og hårdt pres, og ehandlerne tjener få kroner pr. ordre, der sendes afsted.

Inden for kort tid er Amazon tilstede på bl.a. det danske marked i langt højere grad end i dag. Alle venter på, det store monster træder ind i stuen. Når monsteret kommer, vil nogle spillere dø. Spørgsmålet er, hvordan du bliver klar til fremtidens nye konkurrencesituation?

Proshop startede i 1995 som en almindelige detailforretning. I dag handler 2 – 3.000 kunder fra 6 forskellige lande i forretningen hver dag, og 140 medarbejdere arbejder benhårdt på at skabe en god forretning – og samtidig gøre forretningen modstandsdygtig over for nye spillere på markedet.

I indlægget præsenteres Proshops rejse og de tiltag, der er gjort for at skabe en professionel og ekstremt effektiv maskine, hvor 40 robotter arbejder sammen om en effektiv og lynhurtig ekspedition. Der er få minutter fra betaling til afsendelse.

Om Ivan Jæger Christiansen

CEO

Proshop

Ivan er direktør i Proshop, som er en af Danmarks absolut største webshops med en årlige omsætning på over en milliard danske kroner.

Tilbage til oversigten