Organisations-udvikling mellem jubeloptimisme og dommedagsprofetier

Christian Sparrevohn

Hør Christian Sparrevohns speak: Langelinie – 13. juni 2019 Aarhus – 26. juni 2019

– mellem jubeloptimisme og dommedagsprofetier

I sit oplæg retter Christian Sparrevohn fokus på virksomheder og organisationers nye ledelsesmæssige dilemmaer, i en tid med lige dele teknologiforhåbning og –bekymring. Hvordan udvikler man sin organisation i en tid, hvor digitalisering omstyrter hele forretningsmodeller? Hvordan bliver man en god arbejdsgiver for såvel dem, der betragter er digital indfødte som dem, der forsøger at få fodfæste i en ny virkelighed? Og hvordan bør man relatere til de kunder, leverandører og samfundsaktører, der også forsøger at navigere i en digital tidsalder?

Med illustrative eksempler, letforståelige frameworks og sammensastte menneskelige overvejelser, forsøger Christian at stille skarpt på de spørgsmål, alle virksomheder bør kunne besvare i den videre udvikling af deres organisation – og giver bud på de veje, det kan være hensigtsmæssigt for dem at gå.

Om Christian Sparrevohn

Senior Partner

QVARTZ

Christian Sparrevohn har 15 års erfaring som konsulent, de sidste 12 år som seniorpartner hos QVARTZ, og har derudover været marketingsdirektør hos GN Store Nord og konsulent hos McKinsey & Co..

Christian leder QVARTZ’ “People & Organizational Excellence”-praksis, og rådgiver en række større virksomheder og organisationer om organisatorisk transformation, ikke mindst i lyset af de muligheder og udfordringer, der følger af digitalisering. Han har blandt skrevet whitepaperet “Five inconvenient truths and a word of encouragement about your operating model” og taget temperaturen på den offentlige sektors digitale transformation

Tilbage til oversigten