I den digitale branche er forandringer hverdag

Christian Ørsted

Meget af det, vi har lært om, hvordan vi håndterer forandringer, gør forandringer til noget, der er svært. Til noget der alligevel ikke nytter noget og til en undtagelse til vores hverdag. Men skal forandringer tænkes som en undtagelse?
I oplægget giver Christian indsigt i, hvorfor forandringer er noget, som vi er nødt til at blive dygtige til at håndtere sammen.
Tempoet i forandringer har aldrig været højere – det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Forandringer har aldrig været så uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu. Og hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsledelse de sidste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?

Christian Ørsted starter dagens konference med et brag af et oplæg om forandringer og forandringsledelse.

Om Christian Ørsted

Forfatter og Ledelsesrådgiver

ØRSTED UDVIKLING & LEDELSE

Christian Ørsted har mere end 20 års erfaring som ledelsesrådgiver for toppen af Dansk erhvervsliv. Han er fast klummeskribent på Berlingske Business og interviewes og medvirker ofte som ekspert i ledelse, stress og psykisk arbejdsmiljø i en lang række medier bl.a. Dagbladet Børsen, Berlingske Business, DR2 Udland, DRs Aftenshowet, DR P1, P3, P4 og Politiken. Den aktuelle bestsellerbog Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted er nu ude i 19. oplag og solgt i 40.000 eksemplarer. I marts 2020 udkommer bogen ‘Fatale Forandringer’ og i 2000 udgav han årets mest solgte bog ”e-business -digitale forretningsstrategier”.

Tilbage til oversigten