Websitet – hjertet i din digitale tilstedeværelse. Analyse af de deltagendes websites performance.

Camilla Simonsen

Camilla Siteimprove
Hør Camilla Simonsens speak: Aarhus – 26. juni 2019 Privat: Langelinie (slettes)

Hvordan kan du gøre det bedre? Og hvordan gøres det let at være i digital topform?
Websitet er hjertet i virksomhedens digitale tilstedeværelse. Det er det vitale omdrejningspunkt i opnåelsen af de strategiske målsætninger – såsom branding, salg, rekruttering, etc.
For at understøtte de forretningsmæssige resultater er websitet konstant under lup og uanset din rolle, er det vigtigt at have let adgang til data og overblik over websitets puls.

Men hvor godt performer dit website egentligt?
Siteimprove har til dagens arrangement taget pulsen på alle deltagendes websites og vil præsentere deres performance på en række områder såsom indholdskvalitet, tilgængelighed, SEO og Analytics.
Globalt analyserer Siteimprove hver dag mere end 6.500 kunders sites. Så kom med, når Camilla Simonsen giver indblik i de mange problemstillinger samt anbefalinger til, hvordan alle virksomheder kan få et site i topform.

Om Camilla Simonsen

Chief Operating Officer

Siteimprove

Som COO har Camilla Simonsen et stærkt strategisk fokus på virksomhedens digitale tilstedeværelse og tror på, at et veldesignet og optimeret website er hjertet for enhver succesfuld virksomhed. Gennem de sidste 13 år har Camilla i sit arbejde i den digitale sfære kombineret en dyb forståelse for forretningsetik med et stærkt fokus på digital inklusion for at fjerne barrierer og give lige adgang til information for alle. Kort sagt at gøre internettet til et bedre sted for alle.

Tilbage til oversigten