AI gør dig relevant for dine kunder

Anders Quitzau

Anders quitzau
Hør Anders Quitzaus speak: Aarhus – 26. juni 2019 Privat: Langelinie (slettes)

Den hellige gral i marketing – og business i det hele taget –  er at være relevant for sine kunder. Hver og en af dem. Rigtigt produkt, rigtig information, til rette person, på rette tid og sted. Men vi oplever alle, at marketing rammer forbi flere gange dagligt.

Heldigvis er der hjælp på vej. Med intelligent interactions, kunstig intelligens eller kognitiv computing kan du bruge både ‘big data’ og ‘small data’ til at målrette og personalisere interaktionen med kunderne. Før, under og efter deres køb.

I indlægget giver Anders Quitzau eksempler på den ny AI-powerede kundeoplevelse og ser også nærmere på de hindringer, som skal overvindes.

Om Anders Quitzau

Innovation Executive

IBM

Anders Quitzau er innovationschef hos IBM og ambassadør for IBMs forskning, innovation og nye teknologier. Han arbejder tæt sammen med IMSs kundeteams, kommunikationsafdelinger og ledelse i IBMs ledelse.

Anders driver innovations-workshops hos virksomheder i forhold til at definere nye markedsmuligheder for store projekter inden for sundhed, smart grid, mobilbetaling, integreret intelligent software m.m.

Tilbage til oversigten