For at hjælpe og beskytte

Anders Frandsen

Anders Frandsen
Hør Anders Frandsens speak: Langelinie – 13. juni 2019 Aarhus – 26. juni 2019

Politiet er den mest medieeksponerede myndighed i Danmark. Men hvordan fastholder politiet en kommunikationsstrategisk retning, når hverdagen kan byde på alt fra nationale kriser til bandekonflikt og killer clowns, og hvordan kommunikerer man til en målgruppe, der består af hele befolkningen?

Hvordan fastholder politiet følelsen af nærhed og tryghed og understøtter billedet af et myndigt og menneskeligt politi? Hvilke principper styrer politiet efter? Hvilke digitale kanaler og digitale platforme anvender politiet? Og hvilken rolle spiller intern kommunikation, når strategi- og målstyring skal oversættes til faglighed og værdier.

Anders Frandsen vil med udgangspunkt i konkrete cases og eksempler give et indblik i politiets kommunikationsarbejde.

Om Anders Frandsen

Kommunikationsdirektør

Rigspolitiet

Anders Frandsen er Kommunikationsdirektør i Rigspolitiet. Han har i hele sin karriere arbejdet med strategi og kommunikation.

Han har en baggrund fra såvel det private erhvervsliv som fra Christiansborg, hvor han bl.a. har arbejdet i den konservative pressetjeneste og som særlig rådgiver for klima- og energiminister, Connie Hedegaard. Anders Frandsen er uddannet cand. jur. og ekstern lektor i retshistorie.

Tilbage til oversigten