Kan fremtiden blive FOR smart?

Anders Colding-Jørgensen

Anders Colding
Hør Anders Colding-Jørgensens speak: Aarhus – 26. juni 2019 Privat: Langelinie (slettes)

Kunstig intelligens er på vej ind i alle aspekter af vores hverdag. Snart kan vi få robotter til at automatisere alle processer og gøre virkeligheden mere smart. Men får man altid en konkurrencemæssig fordel af at kaste sin forretning over på den samme Google AI, som alle andre bruger? Eller kan det være, at både proces og produkt nogen gange bliver bedre af at gøre ting mere besværlige? Vil vi måske ligefrem snart efterspørge produkter og kommunikation, som er lavet af rigtige mennesker og ikke af en bot?

Digital Adfærdspsykolog og professionel provokatør, Anders Colding-Jørgensen, runder dagen af med en dosis eftertænksomhed og over den digitale fornuft, som har erobret dagsordenen og let får folk til at glemme at spørge, hvad der i virkeligheden er vigtigt. Både for virksomheder, ledere og mennesker af kød og blod.

Om Anders Colding-Jørgensen

Adfærdspsykolog

Virkeligheden.dk

Anders Colding-Jørgensen er uddannet adfærdspsykolog og professionel foredragsholder om tænkning, mennesker, kommunikation og medier.

Anders er kendt for sine til tider provokerende speaks og er ikke bleg for en skarp kommentar til tidens hype og buzzwords.

Tilbage til oversigten